Sedinta foto familie – Diana & Co

O hartă, o iubire și minunea Diana! Pe harta vieții Mihaelei și a lui Vali a avut loc cea mai importantă oprire, o întâlnire cu un personaj senzațional care le va călăuzi drumul de acum înainte. Au întâlnit-o pe micuța și suava Diana, care le lumineaza casa și sufletele chiar înainte să se fi născut. ”Oare cum am reușit noi să facem așa o minune?”, se întreabau glumind Vali și Mihaela în timpul ședinței foto. Preocupați de micuța Diana, nu le-am răspuns pe loc, dar am fi vrut să le spunem că minunea lor este exact oglindirea sufletelor lor frumoase, a faptului că ei înșiși sunt doi oameni minunați, frumoși și atât de veseli încât este imposibil să nu te molipsești cu bună dispoziție după o oră petrecută cu ei.

Iar acum sunt doi părinți acaparați de dragoste și grijă, iar asta îi face și mai minunați, mai extraordinari, dacă ne permiteți exprimarea. Și am mai spune noi că așa o fetiță dulce și frumoasă nu vine pe lume decât acolo unde găsește multă dragoste și multă bucurie.

Dragă Mihaela și Vali, vă mulțumim că ne-ați molipsit cu veselia voastră și vă dorim să explorați momente magice alături de minunea voastră!

 

© 2015 Sedinta foto familie © 2015 Sedinta foto familie © 2015 Sedinta foto familie © 2015 Sedinta foto familie © 2015 Sedinta foto familie © 2015 Sedinta foto familie © 2015 Sedinta foto familie © 2015 Sedinta foto familie © 2015 Sedinta foto familie

Fotograf Familie Bucuresti 11

Sedinta foto familie -77-3

Fotograf Familie Bucuresti 10Fotograf Familie Bucuresti 13 Fotograf Familie Bucuresti 14 Fotograf Familie Bucuresti 15

Leave a Comment