Nunta Roxana si Poe & Botez Nicolas Andrei

Printre antrenamente, meciuri de fotbal si treburi bebelusesti, Roxana si Ilie  au decis ca e vremea de mare petrecere. Dubla petrecere ca sa fie cat mai zgomotoasa, memorabila si “usor” de organizat :). Dar cand exista iubire, vointa si prieteni adevarati aproape, totul este posibil. Chiar si meciul de dupa party, la care Ilie aproape ca a mers in costum de ginerica pentru a fi alaturi de echipa sa, Academica Clinceni.

Pe Roxana am cunoscut-o in urma cu cativa ani la nunta prietenei sale Mihaela. Am revazut-o de mai multe ori cu ocazia evenimentelor din familia Mihaelei si a lui Logo si de fiecare data ne-a impresionat cu frumusetea si naturaletea ei, dar si prin grija fata de ceilalti. Ne-a mai impresionat extrem de mult, trebuie sa recunoastem, prietenia dintre Roxana si Mihaela, o legatura speciala dintre doua fete, acum femei si mame, transformata in prietenia dintre doua familii si de fapt o mare familie unita, vesela, nebuna, frumoasa in care  finul este nasul cuiva, domnisoara de onoare este fina altcuiva, nasii de cununie sunt fratii si surorile, nasii de botez sunt cununati de altcineva si tot asa. Ideea este una simpla: o familie de prieteni cum rar am vazut si pe care este o mare placere sa o intalnim de fiecare data, cu fiecare eveniment minunat pe care il organizeaza.

Povestea de dragoste dintre Roxana si Ilie se numeste Nicolas Andrei si daca te uiti in ochisorii lui cu siguranta vezi tot ce este mai bun, mai frumos si mai pur in aceasta lume. Am asistat cu bucurie, in aceeasi zi, la botezul lui Nicolas Andrei si la nunta parintilor sai, Roxana si Ilie. O zi speciala, vesela, plina cu emotie si bucurie, o zi in care indiferent ce agenda am fi avut noi pentru eveniment ar fi fost imposibil sa se respecte :)) Dar momentele frumoase le iei asa cum vin, cu speranta si recunostinta. A fost cu siguranta o zi si o petrecere de care Roxana, Ilie si cei dragi isi vor aminti cu placere si peste ani, cand Nicolas Andrei isi va fauri propriile sale amintiri alaturi de ceilalti copii ai familiei, o noua generatie de veselie si prietenie caci “our stories will never end”.

Cu drag si recunostinta, Vali&Co

 

Leave a Comment