Nunta la Palatul Ghica – Monica si Florin

Simplitatea este cheia adevăratei eleganțe, auzim asta destul de des începând de la Coco Chanel încoace. Totodata, este atât de greu de obținut, uneori atât de scumpă și neînțeleasă, mai ales pe meleagurile noastre J. Ne-am bucurat foarte tare când, pe la mijlocul lui 2017, i-am cunoscut pe Monica Adriana și Florin, doi tineri frumoși, blânzi și dornici de simplu și frumos în viața lor. Aceeași dorință o aveau și în ceea ce privește nunta lor, să fie elegantă, simplă, și sofisticată în același timp, să aibă fotografii care să îi reprezinte, adică să le spună povestea cu căldură și fără brizbrizuri.

Și iată că ziua cea mare a venit și a fost întâmpinată cu calm și veselie, cu oameni atât de frumoși și plini bunătate, cu rude din Ardeal și Pitești și prieteni veseli de peste tot. De fapt au fost doua zile de bucurie, cununia civilă și cea religioasă având loc într-o zi dedicată numai lor, când am profitat puțin și de cadrele solemne ale Cercului Militar pentru a face o scurtă sesiune foto. Apoi, pe 26 mai, a avut loc marea petrecere, iar Bucureștiul și Palatul Ghica ne-au fost gazde prietenoase, așa că am profitat din plin de ziua nunții și ne-am plimbat, ne-am jucat și, desigur, pe seară, ne-am super distrat. Și noi dar mai ales invitații, în frunte cu mirii și nașii, desigur. Lăsăm mai jos imaginile să povestească mai bine și mai grăitor cum a fost la nunta Monicăi și a lui Florin, iar noi le urăm ani buni și fericiți împreună!

Ne bucurăm că v-am cunoscut și că am avut ocazia să fim lângă voi la marele eveniment, dar vă mulțumim și pentru relaxantele discuții purtate pe la terasele bucureștene J! Multă fericire, Monica și Florin!

Showing 2 comments
  • Elena
    Reply

    Superbe! Amintiri pentru o viata…

  • Vali Goaga
    Reply

    Multumim frumos Elena!

Leave a Comment