Georgiana si Adrian – Nunta in Bucuresti

Nu știm exact care este treaba cu sufletele pereche, dar ne dăm seama imediat ce îi vedem că doi oameni care sunt făcuți unul pentru celălalt, doi oameni care se completează frumos în toate, se acceptă, se iubesc cu bune și mai puțin bune și care înțeleg că iubirea nu este neapărat drumul cel mai lin din lume. Când vedem doi oameni care își râd cu ochii, cărora le transpiră mâinile la gândul revederii și care nu se tem să plângă de bucurie și emoție unul în fața celuilalt, atunci ne amintim din nou cât de binecuvântați suntem cu toții că putem trăi toate acestea.
Așa cum i-am cunoscut, încă de la cununia civilă, ședința foto de cuplu și la botezul micuței lor Ingrid, Georgiana și Adi sunt un asemenea cuplu frumos, vesel, plin de viață și bucurie, care, iată, au făcut și o super nuntă.
Ziua nunții lor a început cu calm, culoare și veselie – Georgiana și Adi s-au pregătit cu grijă, cu susținerea prietenilor, cavaleri și domnișoare. Pentru ședința foto nu am avut foarte mult timp însă am vrut să profităm puțin de soarele frumos de început de toamnă așa că am ieșit la o scurtă plimbare în parcul Tineretului. Ne-am bucurat că Georgiana și Adi au fost super relaxați în prezența noastră, rezultat al interacțiunilor pe care le-am avut până la acel moment și al faptului că mai “pozaseră” în fața noastră până atunci.
Pe după amiază, am participat la cununia religioasă în frumoasa Biserică Împărați Constantin și Elena, acolo unde în urmă cu 12 ani și noi (eu și Iulia) ne-am căsătorit :). Așa că emoția noastră a fost dublă.
Odată cu venirea serii, s-a dat startul unei petreceri așa cum trebuie să fie o petrecere între prieteni, cu bucurie, dans, muzică bună, până în zori.

Așa începe o viață frumoasă împreună, în care piatra prețioasă se numește Ingrid, cea cu luminite in ochi si piele de cristal.
Cu drag, Iulia si Vali

Leave a Comment