Fotograf De Nunta Bucuresti – Mihaela si Florian

De multe ori, viața ne ia prin surprindere și leagă și dezleagă până îi iese ce dorește. Și de cele mai multe ori ce îi iese este extraordinar. Așa am putea rezuma povestea Mihaelei și a lui Florian, doi tineri frumoși și calzi pentru care prezentul și viitorul au fost și sunt mai puternice decât orice altceva. După o sesiune de logodnă frumoasă în care ne-am simțit extraordinar cu toții, iată că în primul weekend de martie am avut plăcerea să fiu fotograf de nuntă pentru Mihaela și Florian. Un eveniment în care cei doi s-au implicat enorm, inclusiv în realizarea agendei zilei astfel încât să ne asigurăm că avem timp pentru a realiza “getting ready”, o mica ședința foto în parc și pentru a profita de cele mai importante momente ale zilei.
A fost o zi specială, presărată cu iubire și prietenie, dar și câteva momente de neprevăzut pentru că așa îi stă bine unui eveniment complet, încărcat cu multe emoții, mai ales ale celor doi miri .
Mihaela&Florian, vă mulțumim pentru extraordinarele momente, priviri și emoții de care v-ați lăsat copleșiți, astfel încât imaginile să transmită exact ceea ce noi ne dorim: stare, emoție, frumusețe. Și vă dorim mulți mulți ani de fericire împreună!

Cu drag, ValiG & IuliaG

Fotograf_de_Nunta_Bucuresti-1 Fotograf_de_Nunta_Bucuresti-2 Fotograf_de_Nunta_Bucuresti-3-2 Fotograf_de_Nunta_Bucuresti-5

Fotograf_de_Nunta_Bucuresti

Fotograf_de_Nunta_Bucuresti-6 Fotograf_de_Nunta_Bucuresti-7 Fotograf_de_Nunta_Bucuresti-8-2 Fotograf_de_Nunta_Bucuresti-9 Fotograf_de_Nunta_Bucuresti-10 Fotograf_de_Nunta_Bucuresti-11 Fotograf_de_Nunta_Bucuresti-12Fotograf_de_Nunta_Bucuresti-13 Fotograf_de_Nunta_Bucuresti-14-2 Fotograf_de_Nunta_Bucuresti-15 Fotograf_de_Nunta_Bucuresti-16-2 Fotograf_de_Nunta_Bucuresti-17 Fotograf_de_Nunta_Bucuresti-18 Fotograf_de_Nunta_Bucuresti-20-2 Fotograf_de_Nunta_Bucuresti-21 Fotograf_de_Nunta_Bucuresti-22

Fotograf_de_Nunta_Bucuresti-19

 

 

Leave a Comment