Fotograf Botez Bucuresti – Botez Sebastian

         Trăim vremuri intereseante, cu siguranță, și sper că le vom povesti copiilor noștri și nepoților cum anul 2020 a fost un an ciudat și capricios dar a fost urmat de un an 2021 absolut fabulos pentru toată lumea. Vorbesc despre copii și nepoți pentru că despre ei este vorba în multe lucruri pe care le facem în viață și nu le facem din obligație sau responsabilitate, ca o povară, ci din iubire, grijă și cu implicare totală. Mă bucur să văd la toate evenimentele la care merg cei mai implicați părinți, cei mai atenți și iubitori, dar cel mai mult mă bucur să văd tătici extraordinari, tați super implicați, super grijulii cu copiii și mamele acestora. Așa este Laurențiu, pe care îl cunosc de pe vremea când bebe Sebastian nu era în viața lor și pe care vreau să îl felicit pentru grija pe care o arată față de micuț – da, suntem alți oameni atunci când ne ținem în brațe copilul/copiii 😊😊 De asemenea, mi-a plăcut maxim modul în care Ana comunică cu micuțul Sebastian, cum îi vorbește și îi cântă în engleză și ce răspuns fantastic primește de la bebe. Sebastian, esti un bebeluș tare norocos, deși știu că părinții tăi se simt și mai norocoși pentru că te au.
Felicitări tuturor pentru un eveniment frumos și emoționant, o zi în care anul acesta ciudat a luat o pauză și a făcut loc bucuriei, optimismului și frumuseții.
Am ilustrat evenimentul cu câteva slide-uri din albumul foto carte făcut pentru Sebastian și familia lui pentru a vă arăta exact cum arată un layout pentru un asemenea album print pentru că, da, printul nu va dispărea niciodată și nu va putea fi înlocuit de niciun instrument online.

Mai multe informații despre aceste albume AICI si in imaginile de mai jos.

Să-ți fie viața o poveste frumoasă, micuțule Sebastian! Mult noroc, Ana&Laurențiu!


Leave a Comment