Intrebări frecvente

Mi-ar plăcea ca Vali Goagă să fie fotograful nostru. Ce trebuie să fac mai departe?

Primul pas este să îmi trimiteți un e-mail sau îmi dați un telefon pentru a-mi spune câteva detalii despre evenimentul vostru. Datele de contact le găsiți aici.

În primă fază, este important să îmi spuneți care este data evenimentului, orașul de desfășurare și numărul estimativ de participanți la eveniment.

Apoi, stabilim o întâlnire, care este foarte importantă din punctul meu de vedere deoarece ne vom cunoaște mai bine, vom afla mai multe lucruri unii despre alții și mai multe informații despre ceea ce vă doriți de la fotograful vostru.

Când primim fotografiile după eveniment și câte?

Imaginile vor fi oferite în 1 luna, dacă este vorba despre o sedinta foto si maxim 3 luni daca este vorba despre o nunta.

În ceea ce privește numărul de imagini pe care le veți primi, acest lucru depinde de mai mulți factori, printre care: tipul de eveniment, numărul de invitați, intensitatea și diversitatea evenimentului.

Ceea ce îmi doresc eu de la fiecare eveniment sau ședință foto este ca imaginile oferite să spună o poveste, să transmită o anumită stare, să nu fie neutre. Acest lucru înseamnă că alergăm după imagini wow și nu după imagini multe și doar atât.

Care este prețul?

În funcție de ceea ce vă doriți și de evenimentul vostru, vă punem la dispoziție mai multe variante de pachete. Așadar, pentru a face cea mai bună combinație și pentru a ajunge la cea mai bună ofertă, este important să ne întalnim, să vorbim și să aflăm detalii despre eveniment.

Câți fotografi vor fi prezenți la eveniment?

La orice eveniment, indiferent de pachetul achiziționat, voi fi prezent eu alături de soţia mea, Iulia, asistent fotograf.

Care sunt momentele pe care le acoperiți din întregul eveniment?

Suntem prezenți la toate etapele evenimentului.

Dacă este vorba despre o nuntă, suntem prezenți la etapa de pregatire și desfasurare a momentelor tradiționale din cadrul nunții, la cununia civilă, la cea religioasă, precum și la petrecere.

Ce echipament foto folosiți?

Folosim echipamente Nikon (lentile si flash-uri) din gama profesională, trigerre radio Cactus V6 și alte echipamente potrivite fiecărui tip de eveniment.

Mi se pare important de spus că echipamentele profesionale reprezintă doar o parte relativ mică a activitații de fotograf, iar de cele mai multe ori mai importante sunt experiența, orele de pregătire, pasiunea si dorința de a te autodepași permanent

Oferiți și servicii video?

Sunt dedicat 100% fotografiei, acest lucru însemnând că nu ofer și servicii video.

La ce să mă aștept de la Vali Goagă Photography?

La o experiență frumoasă de la începutul colaborării până la final. Atât eu, cât și sotia mea Iulia am lucrat în multiple medii, în corporații și în străinătate și avem entuziasmul și dorința de a trata fiecare eveniment ca pe cel mai important eveniment din portofoliul nostru.

Ne dorim să vă oferim frânturi de emoție, de frumusețe și amintiri la care să vă întoarceți întotdeauna cu drag.